buitenDineren: het idee
We hebben we al veel mensen mogen verrassen met een buitenDiner. Soms aan de waterkant, dan weer in de eigen tuin of tuinhuisje, of ergens midden in de natuur. Wat dacht u van een buitenDiner in een uitkijktoren in een mooi natuurgebied? Dineren op niveau.
 
Hoe het werkt
We spreken een locatie en tijd af. Nemen het menu en de drankjes door. Een dag tevoren spreken we de laatste details af en bekijken het weerbericht. Altijd spreken we een alternatieve (binnen-)locatie af in geval van slecht weer. Op de dag zelf wordt alles ter plaatse gebracht. Tafels en stoelen, parasols erbij, de tafel stijlvol gedekt. U wordt gastvrij ontvangen, drankje wordt ingeschonken en vervolgens begint u met uw diner. De gerechtjes worden zo aangeleverd dat ze direct op tafel kunnen. De snelheid bepaalt u zelf. Of u laat zich door ons bedienen, dat kan ook!
 
Andere mogelijkheden: andere Hapjes
Naast buitenDineren denken wij graag met u mee over verjaardag, jubileum of receptie. Lekkere Hapjes, net even anders. Met zorg bereid en in stijl gepresenteerd. Behoefte aan een concreet idee wat we kunnen bieden? Klik hier om een voorstel voor hapjes te zien inclusief de kosten ervan.